0431-10155

Unna dig själv en ansiktsbehandling i Ängelholm

Institut Monique erbjuder personligt anpassad ansiktsbehandling i Ängelholm

Institut Monique erbjuder professionell och personligt anpassad kroppsvård och ansiktsbehandling i Ängelholm. Med kvalificerad och erfaren personal kan vi erbjuda ett brett utbud av behandlingar för alla hudtyper. Vi ger personligt anpassad service utifrån våra kunders specifika önskemål och behov. Ge ditt ansikte den behandling omvårdnad den behöver för att må riktigt bra!

Service

Med lång erfarenhet inom branschen har vi lärt oss att varje kropp är unik, och kräver unik behandling. Vi erbjuder personligt anpassad service utifrån våra kunders behov och önskemål. Från första kontakt till färdig behandling möts du av kunniga och serviceinriktade yrkesproffs som ser till att du alltid är i trygga händer.


Kvalitet

För att garantera bästa möjliga resultat i våra behandlingar använder vi oss av produkter och metoder av högsta kvalitet. Med marknadsledande produkter från internationellt kända och kvalitetssäkrade leverantörer vet du att du alltid får det bästa när du kommer till oss.


Kunskap

Genom kontinuerlig vidareutbildning av vår personal utvecklar vi vår verksamhet och förnyar oss ständigt. Vårt mål är att alltid hålla oss ajour med utvecklingen inom branschen för att kunna erbjuda det allra senaste till våra kunder. En hög kunskaps- och kvalitetnivå är central för att kunna erbjuda bästa möjliga kroppsvård.