0431-10155

Koppla av med en ansiktsbehandling i Ängelholm

Institut Monique erbjuder välgörande ansiktsbehandling.

Med lång erfarenhet inom branschen har vi samlat på oss värdefull kunskap och expertis som vi tar med oss i varje nytt möte med våra kunder. Det gör att du alltid kan lita på att du är i trygga händer hos oss. I en lugn och välkomnande atmosfär kan du välja mellan ett brett utbud av behandlingar för alla tillfällen och behov. Få lindring för dina ömmande fötter, eller njut av en avslappnande ansiktsbehandling hos Institut Monique i Ängelholm.


Vi är medlem av Svenska Hudterapeuters Riksorganisation och Svenska Fotterapeuters Riksförbund. Vi innehar Mästarbrev, Cidescodiplom och Diatermi- och hudhygienistcertifikat.

Personal

Vår personal har lång erfarenhet inom branschen. Vi vet vad som krävs för att kunna erbjuda bästa möjliga fotvård indviduellt anpassat för varje unik kund. Sätt din tillit till vår yrkesexpertis och kom

Salong

När du kommer till vår salong välkomnas du med ett leende. I en varm och öppen atmosfär kan du i lugn och ro lämna vardagen bakom dig och slappna av med någon av våra många välgörande behandlingar.

Engagemang

Vi brinner för att erbjuda bästa möjliga vård och service till våra kunder. Oavsett om det är för ett enstaka besök, eller regelbunden behandling. Vi ser gärna att du återvänder, och ta gärna med dig en vän till nästa gång.